Bewaak uw goederen met dataloggers van Tempro en voldoe aan alle regelgevingen in elke fase van de voedselcyclus.
Bescherm de kwaliteit en behoud de integriteit van uw temperatuurgevoelige (verse en bevroren) voedselproducten gedurende de hele toeleveringsketen, van boerderij tot vork. Het monitoren van de koudeketen is essentieel om de voedselveiligheid te garanderen en om te voldoen aan de eisen van het HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Zorg voor een naleving van de normen en beperk verliezen.
Tempro: Uw partner voor superieure voedselveiligheid en kwaliteitscontrole
Tempro biedt monitoringoplossingen om te verzekeren dat uw producten aan de verwachte kwaliteitsnormen voldoen.
- Zorgt voor veiligheid met optimale transport- en opslagcondities.
- Levert bewijs van regelgevende naleving.
- Garandeert versheid en smaak dankzij proactieve alarmen om verval te voorkomen.
Aantonen van regelgevende naleving aan
FAVV
Het aantonen van regelgevende naleving aan FAVV is van groot belang om de kwaliteit van producten te waarborgen en juridische problemen te voorkomen.
- Dit omvat de naleving van HACCP-richtlijnen
- Het gebruik van temperatuur dataloggers die voldoen aan de EN12830-norm.
- Temperatuurvalidatiecertificaat/kalibratiecertificaat mogelijk om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de loggers te verzekeren.