Bescherm uw temperatuurgevoelige farmaceutische producten

Bescherm de kwaliteit, integriteit en conformiteit van medicijnen, vaccins en andere temperatuurgevoelige farmaceutische producten.

Waarborg uw farmaceutische kwaliteit van transport tot levering

Bij Tempro staan we garant voor de kwaliteit en integriteit van uw temperatuurgevoelige goederen. Voor farmaceutische leveringen is het van cruciaal belang om de temperatuur te bewaken op zowel de locatie als tijdens het vervoer. Onze oplossingen bieden geverifieerde transparantie voor deze essentiële zendingen, waardoor u controle behoudt en de uitmuntendheid van uw producten van begin tot eind waarborgt.

USB/Bluetooth dataloggers

Online dataloggers

Uw oplossing voor veilig en traceerbaar temperatuurgecontroleerd transport

Tempro biedt diverse monitoringoplossingen om optimale transportcondities te garanderen. We verzekeren kwaliteit en traceerbaarheid door toezicht te houden op een breed scala aan temperaturen: van droogijs (-78,5°C), koelkasten, gecontroleerde kamertemperatuur tot sterilisatieovens

Koelkast uitgevallen, de deur van de vrieskast open gelaten of een vrachtwagen zonder stroom? Voorkom verlies met alarmen op basis van instelbare drempels en optimaliseer tijdige leveringen dankzij lokalisatie.  

Shop dataloggers

Precisie en compliance verzekerd met onze geavanceerde dataloggers en ISO 17025 Kalibratie

Heeft u behoefte aan nog meer kritische precisie, betrouwbaarheid en conformiteit binnen de farmaceutische, biotechnologische en gezondheidszorgsectoren? Ons partnerbedrijf, Vertec, biedt de oplossing met hun geavanceerde reeks dataloggers, die niet alleen specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge normen van GMP en GDP, maar ook vergezeld gaan met ISO 17025 kalibratie. Deze accreditatie verzekert u van de hoogste meetnauwkeurigheid en betrouwbaarheid, noodzakelijk voor kritische toepassingen in deze sectoren. Bij Vertec begrijpen we de unieke uitdagingen van deze industrieën en leveren we tools die de huidige standaarden niet alleen ontmoeten, maar overtreffen, waardoor uw processen en producten consistent van de hoogste kwaliteit zijn.

Vertec bv website

Onze referenties