Kalibratieservices van Tempro

Betrouwbaarheid gegarandeerd

Bij Tempro begrijpen we het belang van nauwkeurige metingen in diverse industrieën. Daarom bieden we een uitgebreide kalibratieservice aan voor dataloggers, CO2-meters en meetsystemen voor omgevingsparameters, zoals temperatuur, vochtigheid, luchtkwaliteit, etc.

Onze kalibratieservices zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw apparatuur nauwkeurig blijft werken en voldoet aan de normen en eisen van uw sector. We bieden zowel traceerbare kalibraties als kalibraties die voldoen aan de ISO 17025-standaard, zodat u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van uw meetinstrumenten.

Of u nu actief bent in de voedingsindustrie, farmaceutische sector, logistiek of een andere branche, onze kalibratieservices bieden gemoedsrust en zorgen ervoor dat uw metingen consistent en accuraat blijven.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze kalibratieservices en hoe we u kunnen helpen bij het handhaven van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van uw meetapparatuur.

FAQ: Hebben dataloggers een jaarlijkse kalibratie nodig of kan er een andere interval worden aangehouden?

Hoe uw producten voor kalibratie opsturen?

Stap 1: Contacteren

Stuur ons een mail naar mail@tempro.be met volgende info: 

1. Kalibratievereisten: traceerbare kalibraties of ISO 17025-standaard kalibraties. 

2. Op hoeveel en welke meetpunten kalibreren?

3. Aantal dataloggers/CO2 meters/.... en het type vermelden. 

4. Retouradres vermelden.

Stap 2: Opsturen 

Stuur uw - te kalibreren - producten op naar ons kantoor te: Vijf Gezusterslaan 17, 2960 Brecht in België. Voeg mail van stap 1 toe zodat wij weten waarover het gaat en wat er moet gebeuren. 

Stap 3: Ontvangen 

Na +/- 2 weken mogen jullie de gekalibreerde producten terug verwachten.