Veelgestelde Vragen - Tempmate S1 Datalogger

1. Wat moet ik weten voordat ik de Tempmate S1 datalogger gebruik?

  • De Tempmate S1 is een datalogger voor eenmalig gebruik en kan slechts één keer worden gestart. Deze logger wordt vooraf geprogrammeerd geleverd.

2. Hoe activeer ik de Tempmate S1 datalogger?

  • Om de datalogger te activeren, drukt u lang op de startknop, ongeveer 5 seconden, totdat de groene led 10 keer knippert.

3. Hoe controleer ik de status van de datalogger?

  • Een korte druk op de knop toont de huidige status van de logger. De betekenis van de kleurcodes vindt u achteraan op elke logger.

4. Kan ik de Tempmate S1 datalogger herprogrammeren?

  • Ja, de loggers kunnen worden herprogrammeerd met behulp van de Tempbase-2 software. Na het herprogrammeren kunt u de logger opnieuw verpakken in het bijgeleverde plastic zakje met dubbele sluiting.

5. Hoe lees ik de gegevens uit de Tempmate S1 datalogger uit?

  • Na gebruik kunt u de logger uitlezen via een USB-poort op uw computer. De logger genereert automatisch een PDF-bestand. U kunt de gegevens ook uitlezen via de Tempbase software.

6. Wat vind ik in het verzendzakje van de Tempmate S1 datalogger?

  • In het bijgeleverde verzendzakje vindt u de handleiding achteraan op de verzenddocumenten.

Door deze stappen te volgen, kunt u de Tempmate S1 datalogger effectief gebruiken en de verzamelde gegevens nauwkeurig uitlezen. Voor verdere technische ondersteuning of vragen over de Tempbase-2 software, neemt u best contact op met de klantenservice.

Batterijduur optimaliseren van Efento dataloggers