Veelgestelde Vragen - Tempmate M1 Datalogger

1. Wat is de Tempmate M1 datalogger?

  • De Tempmate M1 is een datalogger voor meermalig gebruik die vooraf is geprogrammeerd om temperatuurgegevens te registreren.

2. Hoe start ik de opname met de Tempmate M1?

  • Om de opname te starten, houdt u de linker knop (scroll) gedurende 5 seconden ingedrukt. Op het display verschijnt "REC", wat aangeeft dat de logger met meten en registreren is begonnen.

3. Hoe controleer ik de status van de datalogger?

  • Een korte druk op de scroll knop toont de status van de logger, waarna de volgende gegevens worden weergegeven: minimumtemperatuur (Min), maximumtemperatuur (Max), het aantal metingen (Log) en de actuele temperatuur.

4. Kan ik de Tempmate M1 datalogger herprogrammeren?

  • Ja, de loggers kunnen worden herprogrammeerd met behulp van de Tempbase-2 software. Dit stelt u in staat de configuratie van de logger aan te passen aan specifieke behoeften.

5. Hoe lees ik de gegevens uit de Tempmate M1 datalogger uit?

  • Na gebruik kunt u de logger uitlezen via een USB-poort op uw computer. De logger genereert automatisch verschillende bestanden die de verzamelde gegevens bevatten. U kunt de gegevens ook uitlezen via de Tempbase software.

6. Waar vind ik de handleiding van de Tempmate M1 datalogger?

  • De volledige handleiding van de datalogger is te vinden in de helpfunctie van de Tempbase-2 software. Dit omvat gedetailleerde instructies voor configuratie en gebruik van de logger.

7. Wat kan ik zien in het configuratiescherm van de Tempmate M1?

  • In het configuratiescherm van de logger kunt u instellingen aanpassen zoals start- en stopcondities, alarmdrempels, en andere parameters die van invloed zijn op hoe de logger gegevens verzamelt en opslaat.

Deze FAQ biedt een basisgids voor het effectief gebruiken van uw Tempmate M1 datalogger. Voor verdere technische ondersteuning of gedetailleerde vragen over het gebruik van de Tempbase-2 software, kunt u contact opnemen met onze technische afdeling.


Veelgestelde Vragen - Tempmate S1 Datalogger