Hoe Alken-Maes de bierbeleving in het stadion van Genk naar een hoger niveau tilt met Tempro's alarm thermometers

Bij een bezoek aan het stadion van Genk is er niets dat de sfeer van een spannende voetbalwedstrijd beter aanvult dan een heerlijk koud biertje. Alken Maes, bekend om hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, heeft onlangs een geavanceerde stap gezet om ervoor te zorgen dat elke supporter van deze perfecte combinatie kan genieten.In samenwerking met Tempro heeft Alken Maes een slim systeem van alarmthermometers geïntroduceerd binnen het stadion. Deze high-tech oplossing is specifiek ontworpen om de temperatuur van het bier continu te monitoren. Het systeem is uitgerust met real-time alarmen die activeren als de temperatuur van het bier dreigt af te wijken van de ideale koudheid. Dit zorgt ervoor dat elke pint die over de toonbank gaat, gegarandeerd verfrissend koud is.

Waarom temperatuur zo belangrijk is?

Voor de ware bierliefhebber is de temperatuur van het bier net zo belangrijk als de smaak zelf. Bier dat te warm of te koud is kan zijn unieke smaakprofiel verliezen, wat de drinkervaring aanzienlijk kan beïnvloeden. Alken Maes begrijpt dit en heeft daarom geïnvesteerd in een oplossing die zorgt voor consistentie en kwaliteit, keer op keer. Zo garanderen ze minimale verspilling en maximale tevredenheid bij de consument. De bierliefhebbers in het stadion hoeven zich geen zorgen te maken over een biertje dat minder dan perfect gekoeld is.

De ervaring van de fans

Alken Maes en Tempro bewijzen dat met de juiste technologie, aandacht voor detail en een passie voor klanttevredenheid, de ervaring van een voetbalwedstrijd op een indrukwekkende manier verrijkt kan worden. Cheers op innovatie die elke slok beter maakt!


Meest gestelde vragen over de Wireless Alert Standaard